Babos tészta "Gasztroangyal"
sponsored links
Hozzávalók: széles metélt tészta, 20 dkg tarka bab, 1 fej vöröshagyma, fûszerpaprika, 1 evõkanál zsír, só, õrölt bors.
Elkészítése: Elõzõ este beáztattam a babot, másnap enyhén sós vízbe feltettem fõni. Zsírt felforrósítottam amibe tettem a megpucolt apró kockákra vágott vöröshagymát dinsztelni fûszerpaprikát õrölt borsot sót szórtam rá félretettem. Mikor puhára fõtt a bab beletettem a széles metélt tésztát együtt fõztem addig még a tészta is elkészült akkor leszûrtem és a hagymás keverékbe öntöttem összeforgattam és tálaltam.
-Szeretem a házilag gyúrt tésztákat szoktam készíteni de most bolti tésztát elõnybe részesítettem:-))
Jó étvágyat !